| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, chci se zeptat jak moc vaše děti vyžadují, abyste je nosily. Konkrétně já mám 2,5 leťandu (nějaký ten týden k tomu) a mám pocit, že jí tahám neustále. Poslední dobou se to snažím hodně omezovat, ale nese to nelibě. Samozřejmě, že tam kam není schopná vylézt (do vany, do židličky atd.) pomůžu. Stokrát za den vyplním prosbu typu já se chci kouknout z okna nebo já ti chci podat něco k čemu jí musím zvednout. K tomu, ale ještě třeba ráno, když vstáváme a jdeme z patra dolů tak chce abych jí snesla po schodech nebo jdeme ze záchoda a ona se v půlce cesty zastaví a umane si, že jí do kuchyně mám donést a tak je to pořád dokola. V případech kdy se mi to zdá zbytečné ji odmítnu, někdy to vezme někdy ne. Je celkově hodně mazlivá, tak jsem se snažila jí vysvětlit, že jestli se chce pochovat, že si sedneme a můžeme se pomazlit, ale že nosit jí nebudu. Plánujeme druhé dítě tak bych jí to chtěla naučit, abych ji pak v těhotenství neustále nezvedala. S tím souvisí moje druhá otázka omezovaly jste zvedání dětí v těhotenství? Vím, že na sto procent to nejde nikdy, ale jak moc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.