No, se třemi dětmi neporadím - jsi z mého pohledu statečná! Ale co se týče prvňáka, nesázela bych, že napíše úkoly po obědě. U nás raději, než aby hned po škole psal doma úlohy a pak šel ven - jde si pohrát s kamarády do družiny a úkoly dělá až já přijdu z práce a kolikrát až k večeru. Miminko bude první rok přece jen maličké, určo bude spát i 2x denně - polední spánek bych posunula tak od 15-17h, a v této pauze dělala úkoly. Ale jak říkám, těžko se mi radí - děti mám jen dvě
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.