Danielo...podle toho co píšeš..tak chodíte na procházky do lesa...to by se mi taky nezamazali.
I když.....z poslední procházky jseme se vrátili jak prasata všichni.....bahno až ke kolenům
Ale každý nemá děti takový, že by nic nedělali......tím myslím aktivní při různých pracech....vybírání brambor...sázení..štípání dříví....prostě fakt se snaží....synové i dost vaří a proto je vhodné,aby byli převlečený a neměli školní kalhoty....
..s manželem od jara do podzima v garáži kde se opravdu zamažoua to nevypratelně......když jedeme k dědovi tak jim beru kompletně všechno oblečení i na jeden den 2x.....
...jasně...takže viz sobota...starší syn aktivně pomáhal na zabijačce.....zmazal za den dvoje tepláky(ono je v první fázy dost mokro.....) a v kalhotech odjel domů......takže být tam Tvoje dcera už po dvou hodinách nemá co na sebe...neb má přece celý den to samé...
(pro mě teda lepší zmazat tepláky od krve a jiného.....než kalhoty...)
TAky kluci ven o víkendu jdou do garáže kde kutí........a pokud jdou tam. KAždý má extra tepláky...který nosí jen tam....mladší plátěné kalhoty co Luk načnul temperama ve škole....a já tenkát ještě netušila jak to vyprat...nyní už to vím.....
přibyli čmouhy od kde čeho.....natírali kola od auta....zimní,abych je měla krásný.....nyní zase letní....natírali mi sušák na prádlo....
předpokládám, že to nejsou činnosti co dcera dělá......
A třeba doma nosí kluci takový chlupatý domácí oblek.....nebo aspoň spodek od něj...je to takový semišový materiál.....