| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já v tu chvíli asi stejně jak ty, taky mám z miláčka milovaného krotkého mazlivého pětiletou puberťačku, tohle tedy nepředvádí, ale je jí dost. Mně se osvědčilo neřvat, nenadávat, tedy ale ne vždy se zadaří, a říct slečně, ať odkráčí pryč, než se přestanu ovládat a zmydlím jí, ona odkráčí, zavře se, nejraději do koupelny a tam ztropí hysterák jak horm, brečí, nadává, pak začne, že ji nemáme rádi a bla bla, počkám, až to přejde do normálního brečení, to už si neví rady, jak začne plakat, tak jdu za ní, jestli už chce pomazlit, tak to se na mě vrhne, tak mazlím, ona se uklidní a pak se to v klidu probrat, ona většinou řekne, proč vyváděla, co chtěla, co se jí dotklo a nelíbilo, já už v klidu můžu vysvětlit, proč to nešlo a proč to musí být, jak já požaduju. Ale v momentálním záchvatu puberty se to úplně míjí účinkem. A každý další podnět z mé strany, jako křik, výhružka, plácnutí jen umocňuje tu její reakci. Tak třeba by něco z toho šlo i u vás. A za hajzle jeden na tátu, by potom večer v klidu tatínek řekl, že ho to pořád bolí, jak na něj křičela a že nebude pohádka, to by spustilo pravděpodobně dakší pláč, takže pomazlit s tatínkem se v posteli může, můžou si chvilku povyprávět, ale pohádku číst taťka dnes nebude, na naši malou by to celkem dost platilo, aby si dala příště pozor.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.