| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
samozřejmě jsem byla naštvaná, protože jsem nechápala, jak může nalít jed do láhve od jablečnýho džusu a neoznačit to! ON zase nechápal, proč jsem brala láhev z igelitky, kam to dal společně s originálním fridexem. Jenomže to jízdou jaksi vypadlo...No hlavně, že to dopadlo takhle. Na toxikologii mám napsané číslo v kalendáři už léta. Opsala jsem ho tady z nějaké diskuze a zrovna asi před 2 týdny jsem si ho přepisovala z loňského kalendáře do letošního.
Danielka šla druhý den po poledni domů a vypadala docela spokojeně. Prý si tam s ní paní učitelka kreslila a hrála člověče nezlob~:-D Zato já jsem tu noc nespala, v hlavě se mi to honilo a Patrik byl od 3 do 6 vnoci vzhůru. Ten mi poslední dobou blbne se spaním, vůbec to nechápu a nevím si s ním rady. Hlavně je problém s večerním usínámím. Chodil spát kolem půl 8 a i po změně času to bylo vpořádku. A najednou nechce sám usínat, brečí, volá mě a naučil se vylézt z postýlky i když je vytažená nahoru, takže opravdu nevím jak na něj. KDyž začala blbnou Danda, platila na ní metoda "položit, pohladit, odejít, vrátit se, položit, pohladit, odejít...." a za 2 dny to bylo vpořádku. Jenomže on přijde za mnou, takže si fakt nevím rady. Včera Danielka usnula dřív, než on. Jeho jsem měla přikurtovaného v židličce, bych mohla vytřít a usnul kolem půl 10. Ve 2 vnoci byl opět vzhůru. Nedovedu si představit tohle absolvovat denně. ~8~ Nemáte někdo zkušenost s nespícím dítětem, který leze z postýlky ven? Tohle totiž od Dandy neznám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.