Ahoj,
samozřejmě jsem byla naštvaná, protože jsem nechápala, jak může nalít jed do láhve od jablečnýho džusu a neoznačit to! ON zase nechápal, proč jsem brala láhev z igelitky, kam to dal společně s originálním fridexem. Jenomže to jízdou jaksi vypadlo...No hlavně, že to dopadlo takhle. Na toxikologii mám napsané číslo v kalendáři už léta. Opsala jsem ho tady z nějaké diskuze a zrovna asi před 2 týdny jsem si ho přepisovala z loňského kalendáře do letošního.
Danielka šla druhý den po poledni domů a vypadala docela spokojeně. Prý si tam s ní paní učitelka kreslila a hrála člověče nezlob
Zato já jsem tu noc nespala, v hlavě se mi to honilo a Patrik byl od 3 do 6 vnoci vzhůru. Ten mi poslední dobou blbne se spaním, vůbec to nechápu a nevím si s ním rady. Hlavně je problém s večerním usínámím. Chodil spát kolem půl 8 a i po změně času to bylo vpořádku. A najednou nechce sám usínat, brečí, volá mě a naučil se vylézt z postýlky i když je vytažená nahoru, takže opravdu nevím jak na něj. KDyž začala blbnou Danda, platila na ní metoda "položit, pohladit, odejít, vrátit se, položit, pohladit, odejít...." a za 2 dny to bylo vpořádku. Jenomže on přijde za mnou, takže si fakt nevím rady. Včera Danielka usnula dřív, než on. Jeho jsem měla přikurtovaného v židličce, bych mohla vytřít a usnul kolem půl 10. Ve 2 vnoci byl opět vzhůru. Nedovedu si představit tohle absolvovat denně.
Nemáte někdo zkušenost s nespícím dítětem, který leze z postýlky ven? Tohle totiž od Dandy neznám.