| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myšulko, popravdě řečeno, moc se mi nechce zavádět sezení u Patrika dokud neusne. Podobný věci zavádí Dan a já jsem pak otrokem uspávání. Danda měla narušený spaní někdy v roce a půl po návštěvě Rumunska. Dan říkal, že u ní musíme sedět. Střídali jsme se u ní po půl hodině a za pár dní jsme toho měli dost. Navíc on by si odjel na loď já bych měla zábavu na celý večer. Takže jsem zavedla metodu "položit, pohladit, odejít..." a za 3 dny usínala sama. Na Patrika zase našel metodu, že usíná nejlépe pohupováním a natřásáním v náručí. Takže jsem natřásala až do roka a čtvrt, kdy už byl pěkně těžkej, já byla vyřízená, ale nemohla jsem ho nechat plakat, protože Dan taky spal v ložnici. Na jaře jsme začali jezdit na chalupu a tam mi už i zbytek rodiny řekl, že jsem blázen takhle ho uspávat. Takže jsem opět nasadila zmíněnou metodu "položit, pohladit, odejít, vrátit se, položit...." a za 3 dny usínál krásně sám. A dokonce začal spát přes den 2-3 hodiny, kdežto předtím usnul maximálně na 40 minut! No ale teď nevím, co s ním, protože mi vyleze z postýlky. Včera a dneska to bylo lepší. Nechala jsem ho vzhůru s Dandou a potom jim společně zazpívala a odnesla ho. Chvilku jsem počkala za postýlkou a byl vklidu. Akorát včera ho tedy vyrušily klapající podpatky na chodbě a začal plakat. Všechno je tu šíleně slyšet a on se poslední dobou bojí všech neznámých zvuků. Taky taky pořád někdo vrtá nebo klepe, je to na nervy. Tak toť ke spaní. Myslím, že by to možná vyřešilo, kdybych je dala s Danielkou do jednoho pokoje. Počítala jsem, že je sestěhuju až na jaře, chci jim předělat pokoj. Tak uvidím, jak to bude.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.