| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Naprosto souhlasím s tím, co píše Lassie.
Mě rodiče, kteří sami nesportovali, ke sportu vůbec nevedli. Uměla jsem jenom jezdit na kole, což v Polabí není bráno jako sport, plavat a trochu bruslit. Manžel jako dítě a mladík sportoval hodně, spoléhala jsem proto hodně na něj, že bude děti ke sportu vést. Ale těsně po svatbě měl úraz, s veškerým sportováním přestal a vést k němu děti neměl zájem. Zbylo to na mně a nezhostila jsem se toho moc dobře, v tom má Lassie pravdu. Děti umí jenom plavat, jezdit na kole a bruslit, jako já. Snažila jsem se, aby se děti naučily lyžovat, ale když člověk sám nelyžuje, je to těžké. Ale základy mají.
Milado, já základní šachové tahy znám, protože se často se vyskytují v hlavolamech nebo logických úlohách, ale hrát šachy mě nikdy nebavilo. Manžel šachy hrál, takže pravidla zná, děti taky.
J.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.