Hani
Hlavně že Danda v pořádku! Je to za Váma,Tvoje reakce byla na jedničku a jede se zase dál...Vzpomínáte jak jsem asi 4měsíčnímu Štěpánovi ,,hrkla" do papule Kanavit???Ne kapičku,ale hrkla půl lžičky snad? Komu se něco podobného ,,nepodaří"...Jste o.k. a už na to nemysli...
Vánoce: Ondra vůbec nevím..objednala jsem mu zbytečně drahá trička s motivem počítačové hry-měkké dárky nebere,ale oblíct si nemá co a ,,jen tak" bych mu je nekoupila neb je čunče,polepí se lepidlem a podobně ,to je mu 12,5! A chtěl hru POKER,tak tu,a fakt nevím,čím byh ho potěšila...
Štěpánek -ještě horší-taky mi popište toho křečka,Štěpulu trochu šidíme,všechno máme po Ondrovi :-( byteček malý...takže zatím mám obyč.jeřáb,a takovou elektronickou hru do ruky,čepku+rukavice+tričko Spiderman.
Jinak zlobí teď taky...Ondra dnes dostal i po čuni od manži,protože byl hodně,ale hodně drzý...
Já a práe-ani se mi psát nechce-dojíždět zvládáme,úplně se ,,nepředřu"" ale nějak se tam ,,nemůžu najít" -zatím mě to nebaví a navíc je tam příšerná příšerná zima(inventuru jsem dělala ve 12 stupních-děs). Třeba se to otočí,uvidím...