| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky nikdo neřek, že měli zamlada číst knížku. Chtěla jsem říct, k "čemu" jakási (je vlastně skoro jedno jaká) knížka vedla. Nechtěla bych číst nějakou knihu a každý večer u toho z určitých důvodů brečet. To byla moje pointa. Ano, taky myslím, že i tak dokázali být mnohem lepší, než jejich rodiče. O žaludku to je částečně, ale je to i o tom, že když se okolí bude tvářit, že je něco ÚPLNĚ NORMÁLNÍ, bude to docela značná většina lidí okolo nich dělat taky. Však jsem taky mamce říkala, že se "divím", že na to "přistoupili", že je to muselo "bolet". Žaludek bych do toho nutně netahala. Prostě si upřímně mysleli, že ten cíl, poslušnost, je nejdůležitější, a že tahle cesta k němu je dobrá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.