| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Poštovné je poštovné. Další vícenáklady mají být podle mě v ceně výrobku, kterou si prodejce sám určuje, a dobře ví, odkdy se mu to vyplatí (i s cestou na poštu ~d~~a~).

Vy jste nikdy nevyplňovaly komentář? Já přece nemluvím o negativu za předražené poštovné. To se promítne do kolonky "NÁKLADY NA DOPRAVU". Tam dáte méně hvězdiček, než je plný počet, podle toho, jak moc odesílající náklady (poštovné) předražil. Do možností odůvodnění pak zvolíte "Cena za dopravu uvedená v aukci byla nepřiměřeně vysoká." Od toho tam ta kolonka podle mě je, aby si prodejci nevymýšleli za poštovné ptákoviny a aby měli zpětnou vazbu, že to jejich zákazníkům vadí, ačkoli to třeba není na negativní komentář.

Ad jak na to přijdu - to už jsem psala. Poštovné si prodejce snadno určí předem dle tarifu ČP. Na tom nic není, dělá to tak kdekdo. Pokud mi prodávající naúčtuje poštovné 30 Kč a pak mi přijdou bačkůrky pro syna v obyčejné obálce jako dopis (zmačkané, aby se vešly) a na obálce jsou známky za 12Kč, pak se to ve zmíněných hvězdičkách ode mě objeví, i přesto, že celkově dám komentář třeba pozitivní. (Ostatně důvody případného negativu se přece jasně vypisují, každý si může udělat obrázek, jak moc byl adekvátní.)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.