| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano, mívám občas ten pocit.
Měla jsem děti poměrně brzo, taky jsem toho poměrně dost do té doby stihla, to je pravda.Vejšku jsem nedodělala, ale to nemělo s dětma nic společného.
Ale u mě je to opravdu vždy jen takové chvilkové zamyšlení, protože si pak uvědomím, že kdybych zůstala déle bezdětná, stejně bych necestovala po světě, neučila se fůru jazyků, nezažila kdovíco a neměla tan úžasný svobodný život.

Člověk vždycky tak trošku touží po něčem, co zrovna nemá.U mě to teda tak je.

Jsem na mateřské už řadu let,kromě občasného sportu nemám vyloženě svůj koníček.Ne že by to nešlo, ale spíš nevím na co se dát, jsem tak zblblá z péče o rodinu a domácnost,cítím, že po těch letech mám v hlavě vygumováno.Třeba nedokážu se soustředit na čtení.Jak čtu déle jak 10minut, už vůbec nevím o co jde.
Vlastně mi to ted vyhovuje, ale jak píšeš, trošku se děsím,co bude se mnou, až mě děti nebudou potřebovat na každém kroku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.