Grainne, po miliónté a naposledy: Moje maminka pracovat NEMOHLA. Mě v tomhle směru nehezky ovlivnily i jiné matky, které na rozdíl od ní nemocné nebyly, ale jen pracovat nechtěly, dokolečka mlely o tom, jak jsou úžasné, že nepracují, a plivaly na ty, co pracovaly.
A věř, že takhle to fungovat může. On způsob uvažování "proč ostatní rodiče můžou chodit do práce a ten můj se dokáže akorát válet doma a vyhovuje mu to" mezi dětmi není až zas tak neobvyklý. Vím to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.