| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ivo, ono asi tak - Indiáni mají takové přísloví, že se nemá soudit druhý člověk, pokud jsi nechodil aspoň den v jeho mokasínech.

Může být, že ti, co tvrdí, jak to mají vyřešené, že je všechno jen otázka motivace a vůle, kdyby chodili třeba den v tvých mokasínech /myšleno v tvé kůži, za stejných podmínek, okolností okolo, stejného počtu dětí/, nedokázali by víc než ty.~6~

Já se taky kdysi nechávala oslnit zdánlivými schopnostmi druhých - ale stačilo začít víc pozorovat, jak to má kdo zařízeno, víc poslouchat co je za různými proklamacemi a najednou jsem viděla dost věcí jinak.

Už jsem tu popisovala třeba ty holky cvičitelky, teď mi napadá další jiná holka- obdivovala jsem,jak má perfekt postavu, vždy vystajlovaná - do té doby, než mi kamarádka, která bydlí s její matkou v baráku neosvětlila, že její dítě tráví u babičky spousty času /takže ona fitko apod./. Samozřejmě ale když jí vidí nezúčastněný člověk, musí obdivovat, jak ona vždy usměvavá, upravená, velice reprezentativně vypadající - a říká si "klobouk dolů, jak ona to dělá???". No dělá - zatímco dítě jí venčí babička, ona se věnuje sobě.~d~

I na internetu jsem potkala některé takové, co se prezentovaly jako matky roku. Jim NIKDO, ale vůbec NIKDO nepomáhal. No, realita byla dost jiná~t~, čistě náhodou se třeba dotyčná podřekla, že svůj nástup do práce řešila odvozem dětí k babičce /každý den ráno/, která se už postarala o expedici dětí do školek a škol, jejich snídani, svačinu, matka jen děti vyložila a odjela do procesu. Ono pak i to údajné předchozí "já sama-samička" vypadalo ne zrovna uvěřitelně.

Zkušenost mě naučila, že u velké části lidí, co se tváří jako superschopní, je "něco za tím". Ono den má totiž jen 24 hodin pro každého a je omezená zásobárna energie. Dá rozum, že když mám dělat jednu věc, nemůžu jich stejně kvalitně dělat x.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.