Ecim, ja jsem chodila od dvou let do skolky. Byla jsem tam nejmaldsi, mam z toho intenzivni pocit ze nikoho nezajimam. Byvala jsem tam do sesti do vecera. Mama si dodelava vzdelani, tata taky.. Pak mi to sice vynahradili ve o prazdinach.. Oba delali ve skolsvi, ve druzne i ve skolce jsem byvala posledni.. Pamatuji si sviravy pocit, jak se mi po mame styska. Do dvou let jsem byla u babicku. Mama nastoupila do prace kdyz mi byl rok. Se segrou byla doma necely pul rok..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.