Já se svým dětem také velmi věnuji, moje maminka se nám také velmi věnovala. Ale všichni od sebe někdy vzájemně chceme mít klid. Já znám spoustu matek, co pracovaly při velkých dětech na plný úvazek, ale přesto si to dokázaly zorganizovat tak, aby na děti měly dost času a hodně si s nimi povídaly a ty děti nikdy neměly pocit, že by jim od matky něco chybělo. A děti si jich mohly matek vážit i za něco jiného než za to, jak se jim věnují, dávalo jim to motivaci, sebedůvěru a vzor do života, že se to dá zvládnout a jak se to dá zvládnout.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.