| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

... 9 měsíců zas tak dlouho není. Jasně, je to individuální, u někoho je vše rychlejší - ale já jsem třeba opakovaně četla, že se říká "9 měsíců bříško (potažmo celkové změny v těle ženy) přichází, 9 měsíců odchází". Tedy že 9 měsíců lze svým způsobem alespon orientačně brát jako MINIMÁLNÍ dobu, po které se u ženy vše může (ale nemusí!) vrátit tak nějak "do normálu" (i když třeba ne vše bude úplně jako předtím). Rozhodně bych se s tím nestresovala! Máš fajn manžela, můžeš s ním i o těchto věcech mluvit, chápě Tě, akceptuje to - tak co řešíš? Ono se to postupně vrátí, neboj ~x~~;((!!!

A myslím že to není o tom, že "Tě nepřitahuje"! Sama říkáš, že by Tě nepřitahoval ani nikdo jiný. Prostě "to" obecně zrovna moc nemusíš. Takové stavy mají ženy i jindy, a při kojení je to normální - příroda tak vlastně brání příliš brzkému dalšímu těhotenství ženy, které by bylo zátěží pro její tělo, potažmo pro již nedávno narozené miminko.

Není to podle mě v manželovi, ale v Tobě, Tvém těle, prostě v těch změnách které se v něm zcela přirozeně udály, a také poraněních, které se musely zahojit. A i když už se zahojily, tak i psychicky si musíš zase postupně zvyknout, nebát se toho (případné bolesti atd.) Nemá cenu se do toho nutit, ale když budeš mít někdy trochu chut, tak to zkuste třeba s lubrikačním gelem... Je normální ho používat, nejen v téhle situaci! My ho používáme taky, je nám to oběma tak přijemnější ~;), a to už jsem po porodech dlouho, žádné problémy v tomto ohledu dávno nemám.

Jo a taky Tvůj muž přece nemusí být "bez sexu" - může si koneckonců "pomoct" i sám ~;)~f~, na tom není nic špatného ani divného. Nebo mu můžeš někdy udělat radost Ty, když budeš chtít... ~f~~;)
Myslím že to chce jen čas, pohodu a porozumění z jeho strany. A zdá se mi že vlastně toto všechno máte, nebo můžete mít. Hodně štěstí ~;((!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.