Ellí, jak já Tě chápu
Jsem též věčným udílečem rad se spasitelským komplexem - zaměřila jsem se ale poslední dobou na jídelní oblast, která naštěstí nebudí tak mohutné emoce jako Správné Mateřství
Počet hrnců použitých na přípravu sulcu není rozhodně takovým žhavým územím jako počet pořízených chodítek a hopsadel a většina lidí si od hrnců dokáže zachovat určitý odstup a uvědomovat si, že hrnce existují vně jejich osoby. Chodítka jsou ovšem zatížena transcendencí Správného Mateřství z Matek na Předměty.
Rady odborné udílím již jen na vyžádání a ani to ne vždy, protože tam se to nějak obrátilo a jsem o ně žádána častěji, než stačí má volná radicí kapacita.
Jo, a tuhlencten báječnej servr mě naučil, že reagovat na prohlášení "ale já znám pána, který to jedl a dožil se 112 let" bez jakéhokoli uvědomění si, ehm, poměru množství ("113500 lidí ve studii toto jedlo a studie musela být dokonce přerušena, protože to extrémně zvýšilo nemocnost a úmrtnost" versus "jeden pán od nás to jedl a neumřel na to") je zcela zbytečné, to je to, co píše Tante - pokřivené a omezené chápání postmodernismu, nepochopení toho, že názory jsou rovnocenné co do práva na to je mít, ale nejsou rovnocenné z hlediska obsahu, neboť jejich význam je úměrný jejich podloženosti argumenty. A dále směšování hodnoty osoby, která pronáší sdělení, s hodnotou samotného obsahu sdělení.
Ale to prostě některým lidem nevysvětlíš
Internet ovšem poskytuje tu báječnou možnost podobné plody přeskočit - učím se to
Z Tvého textu mě ovšem zcela dostalo "kdyby to nebylo zdravé, tak by se to nemohlo prodávat"