Tohle je právě u té "nemocenské v souvislosti s porodem" divné - já bych klidně pracovala do porodu (jsem OSVČ, pracuji z domu, na PC, takže pokud nebudou komplikace, dá se to). Ale pokud si chci vybrat 3-letou variantu rodičáku, musím na tu nemocenskou. Připadá mi to nelogické - pro stát by mělo být výhodnější, abych pracovala co nejdýl, a ne se mu cpala na neschopenku. Bez nemocenské mi ale nabízí jen 4-letou variantu RD...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.