Přidat odpověď
- OK, takže je jasné, že protilátky hrají zásadní roli
a že součástí imunitní reakce na vakcínu je nejen humorální imunitní odezva¨(a nejen protilátková), ale i stimulace T-lympho CD4+, nadto preference odpovědi Th1
- s dealery nejednám, nicméně chápu, že samostatní poskytovatelé s nimi asi jednat musí, jistě by neměl plkat do něčeho, o čem ani zbla neví, ale to už je holt na Vás, abyste ho usměrnila pokud s ním jednáte
- jak jsem psal, možná trochu jinak vnímáte poznání, ke kterému se má dojít za 15 let, jistě i to patří ke kmpletnějšímu pohledu na efekt vakcíny, já si ale nemyslím, že je na o třeba čekat.
- Pro mou práci je vakcinace zcela okrajovou záležitostí a tak informace o ní nestuduji příliš zevrubně, nicméně i přesto jsem na CDC stačil pročíst řadu sdělení právě o diskutované vakcíně a řekl bych, že jsou pro mne věrohodnějším zdrojem, než firemní, i když i ty bývají docela seriosní. Další, validní informace jsou vydány AAP, což je pro mne obecně zásadní zdroj informací. Spousty věcí jsou ma medscape a jeho CME, nabízejícíh denně řadu věcí a mezi nimi i věci vakcinace. Docela doporučuji ke sledování. Pak mám ještě nějaké další placené servery, ale ty jsou už výhradně oborové¨- i ve Vašem oboru se, tuším, dají zajistit.
Předchozí