| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Val,
moje máma žije bohužel v iluzorním světě telenovel a má pocit, že všichni (kromě ní) mají skvělé dcery, které něco dosáhly, dobře se vdaly, mají vychované děti ala Malý Lord (tzv. "vycepované") a neustále myslí jen na to, jak udělat radost svým starým rodičům. Typickým příkladem je, že já jí sice zaplatila týden v Chorvatsku a můj ex jí zacáloval týden na skvěle vybavené chalupě s bazénem, ale ona žije ve světě, kde "děti dávají rodičům zájezdy za 50 tisíc", což mi řekne do očí, ale na otázku "A jaké děti, jmenuj mi prosím aspoň jedno" mi řekne, že o tom nemá cenu mluvit.
Když tu naposledy byla, moje spolubydlící pekla pro svou cca stejně starou dceru jako jsem já bábovku. Moje matka za ní přišla do kuchyně, rozplakala se a řekla (cituji doslova): "Vy se máte, že můžete péct dceři bábovku, to mně nikdo nic neupeče!" Spolubydlící vytřeštila oči a povídá: "Ale já ji peču pro dceru, ne dcera pro mne..."

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.