Ahoj holky
Kíčí to je na hlavu, vždyť ty naše prťata nic neuhlídají, s Verčou pořád něco ve škole hledám, já bych tu úču snad sprdla...
Jinak Vánoce řeším, jako každoročně, jsem ráda, že stihnu normální úklid natož pak nějaký extra, dárky zaplatím po internetu (už mám všechny )a pro stromek se vydám do sklepa - po dohodě máme od minulého roku umělý - šetřme naše lesy
a pár živých větviček ve váze.
JInak pro inspiraci - Verča dostane nějakou knížku a oblečení od babiček, od nás interaktivní tabulku s úkoly a interaktivní globus pro děti, karetní hru Pictureka a ještě uvazuju o nejaké dražší deskové pro menší prťata.
Pro tchýni máme nový obyč. mobil a něco z Ikey, pro mamku od své šikovné šéfové přehoz na postel - patchworkový a pro taťku dárkový balík různých extra mňamek a dárkový poukaz do pivních lázní na masáže a koupel v pivě
)
A navíc jsem překecala chlapa, že se mnou pojede příští víkend do Prahy nasát atmosféru na Staromák a vůbec se jen tak projít (bez Verči už jsme nebyli sami hodně dlouho nikde přes noc),tak jsem si naježila dárek i sama ...