Moje máma taky nemluvila s jednou z babiček, ale nebyla to její máma, ale tchýně. Byla to ta "méně vídaná" babička, takže jsme tam jednou za čas jezdili jen s tátou. Ačkoliv to bylo po hádce, babička nikdy o mámě křivě nemluvila a já tam jezdila ráda, brala jsem to takhle jako normální. Teda zeptala jsem se na to, to jo, ale nějak moc se ta situace neřešila. Každopádně pak se usmířily, když babička umírala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.