Přidat odpověď
k tématu: nechtěné dárky, o nichž vím, že by se někomu hodily, nabídnu dál, ale stylem "dostala jsem, nehodilo by se ti". Balit o jako dárek by mi přišlo fakt trapné a trapné mi to přijde, když něco takhle zjevně putovního dostanu (oblečení na děti značky, o které jistě vím, že se u nás neprodává, takže to dotyčný jistě dostal od příbuzných v zahraničí, ale pro svoje děti to nechtěl, nebo peněženka s nápisem "Turkey" - příbuzní byli na dovolené v Turecku...).
A ne úplně k tématu: moje babička (89 let) dárky vyžaduje, a to patřičně "hodnotné", ale zároveň "nic nechce". takže následuje sprdnutí za to, že člověk něco dal, případně nedal (dle situace).
K narozeninám jsme se s bratrem složili an předplatné novin. Jednak je čte, jednak kdyby to nechtěla, tak to může pravidelně házet do koše a nikde se jí to neválí. Konzultováno s jejími dětmi, tj. tátou a tetou.
Na oslavě jsem nebyla, byla jsem nemocná. Druhý den babička volá: já ti, holčičko, strašně děkuju za ty noviny. A do kdy je to předplacené? tak to co nejdřív zruš, já tu mám novin, že to nemám kam dávat!
takže některým lidem se fakt zavděčit nelze
Předchozí