| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Můj dědeček zemřel také ve spánku. Slavil s námi Silvestra a říkal, že je už unavený, že si jde lehnout. Popřál nám okolo 22 hodiny všem už nový rok. Ráno jsme ho šli budit a už byl mrtvý. Bylo mu 95 let. Byl čiperný, ale jak babička v říjnu zemřela, tak už to nebylo ono. Už bez ní strádal. Teta moje umřela také ve spánku, ráno se prostě neprobudila. Měla 97 let. Oba byli zdraví. Ještě mě umřel bratranec, 42 let, také zdráv. Lehl si odpoledne, že si po obědě zdřímne a už se neprobudil.Dostal infarkt. To je vážně krásná smrt pro ty lidi, ale pro lidi okolo jsou to šoky, protože to absolutně nečekáte.Tatínek můj umíral na rakovinu necelé tři roky, byla to hrůza, to jsme se modlili, aby zemřel, protože ke konci už nezabíralo ani morfium a měl strašné bolesti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.