Fabiena-tajemná nejsem-postup je jasný je toho plný internet-stačí se kouknout na věděcké vyzkumy-pak dát vše dohromady -zamyslet se nad sebou co a jak dělám nedělám normálně.(at už jidlo sport apod.) a zjistím jak na vše moje tělo reaguje(pokud jsem se o sebe v tomto směru zatím nezajimala-např.jak se mi daří hubnout zda snadno nebo rychle.hladina minerálu a cukru v krvi -každý muže zjistit z preventiv.vyšetření apod.) prostě se zamyslet a nedat jen na nějakou danou radu-recept.jen proto že jedné to pomohlo. prostě převzít zodpovědnost. ale i s tím že pokud něco opomenu tak vysledek nemusí vyjit jak si přeji- to je prostě zodpovednost. proto nejde říci jez tak a pij tohle a dělej to a tamto.a vyjde to. to by bylo nezodpovědné něco takového tvrdit. ale je fakt že lidi maji rádi jasné recepty a čekaji zázraky-je to vidět např.u hubnutí. místo aby za sebe a své jednání převtzali odpovědnost a zamysleli se co a jak zmenit aby zhubli -tak jdou koupí zázračné čaje a tabletky a pak se diví že to nefunguje. a přitom (zdravý člověk) dokáže zhubnout každý -jen chtít. s tím pohlavím je to stejné jen složitější v tom že je okolo tolik tabu a ty infa jen tak někde nesežene a fakt musí hledat a skládat vše sám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.