| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já nejsem zastánce žádného mlácení, ale naplácat malému dítěti je podle mě na místě. Můj šestiletý syn nedostal na zadek už tak dva roky, protože to už nepotřebuje. Je potřeba to rozlišit - kdy je to úmysl, kdy mu opravdu něco nevyšlo a kdy už to dělá naschvál a testuje inteligenci matky.
Tys mu jistě hranice kradení objasnila, pokud to udělá znovu, měl by přijít postih (jenže tvůj syn už je na to možná starý?? - v přírodě taky nevidíš medvědici donekonečna medvíděti vysvětlovat, že ji nemá kousat - prostě ho majzne tlapou;-) a medvídek už ví...)
No a u nás dneska ráno byli čerti, protože na tříleťáka neplatí na zadek a uklízení se vyhýbá jak ten čert kříži. (Bušila jsem na dveře a chrastila klíčema:-) - ten kmital...~t~ trauma z toho zjevně nemá, ale vypadá to, že třeba aspoň do zítřka bude poslušnější.
Zkrátka nespoléhala bych se tolik na odbornou psychologickou pomoc a vydala se trochu cestou výchovné intuice, myslím, že je nejvyšší čas (ohýbaj ma, mamko....)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.