s kým se kamarádí ve školce moc neovlivníš, ale můžeš začít nenápadně podstrkovat jiné děti - tj. pozvi k vám nějakou jinou holčičku atd. Já jsem takhle uvolnila vztahy s chlapečkem, jehož maminku mám sice ráda na pokec, ale jejich program pro děti vypadá tak, že pustí televizi /wii... kluk mi z návštěv u nich chodil domů úplně vycukanej (aby ne, po třech hodinách čučení na obrazovku) a rozhozenej (pže tohle doma nemáme, hry nehraje, neumí je a prohrává). takže jsem přestala kluka zvát k nám a postupně jsem omezovala když zvali oni mého synka (zrovna se nám to nehodilo, chtěli jsme raději do parku atd.) a začala jsem zvát jiné děti - a ono to vyšumělo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.