Přidat odpověď
Po jídle to mimo těhu bylo u mně vždycky v pohodě, po čemkoliv (ale jak píšu sladké nerada, hodně zeleniny, jídla nepřeháněná) jsem měla max.6(ale to málokdy, většinou kolem 5) a nejdéle hodinu, já jsem v těhu cukrovku právě měla a tak vím, že jsem vlastně držela diadietu i před těhu, protože strava byla úplně totožná, nic tehdy diabetoložce nevadilo, jen jsem přidávala druhou a třetí večeři. Čili když jsme jen u té stravy, co potom pomohlo k těm klukům?
A s těmi diabetičkami, nepleť se, ony právě tu dietu drží dost laxně, jinak by ta obezita nebyla taková, takže dvě v těhu teprve složitě dávaly cukr dolů z běžných hladin 8-10. My se bavíme o životosprávě před těhu a tam byly glykemie prostě vysoko, tedy pro zdravé. Oni prý dlouhodobě těch 8-10 nemají jako nějaký problém.
O skotu jsme se bavili jen jako příklad, mně šlo o to, že skot taky nemůžeš kus po kuse zkoumat, jak mu to pálí nebo jakou má glykemii, prostě to musí být jednoduché - třeba jako zásaditá versus kyselá strava, ne ještě přezkoumávat, jestli je to pro tu kterou krávu už dost nebo málo, což evidentně u lidí asi do hry vstupuje.
Asi už dobrou noc :)
Předchozí