záleží na tom, co považuješ za nemoc. Jsou lidi, kteří jsou trvale v depresi, kterou si léčí jídlem, lidi, co mají nemocnou štítnou žlázu (můj případ). Pak jsou lidi, kteří opravdu jedí málo, ale mají takové geny, které i brokolici uloží do tukových zásob (rovněž můj případ). Když jsme s mužem kdysi byli v dietologické poradně, tak mi tam s vážnou tváří radili, že už si nesmíme dělat ty smetanové omáčky, knedlíky, bůček,.... což jsou jídla, která k nám nesmí přes práh
našemu skutečnému jídelníčku tam nevěřili. jíme nejčastěli libové kuřecí maso, haldy zeleniny, rýže, já ovoce (muž ho nejí). Děti máme zatím štíhlé, u mě se bohužel vrátila po porodu nemoc štítné žlázy, ale můj muž nemá žádnou nemoc tohtoo typu. Jasně, mohl by se více hýbet a méně jíst, jenže to u něj skončí únavou a usínáním v práci, tj. ohrožení vyhazovem. to už jsme opakovaně zkoušeli
je opravdu báječné, že zrovna ty máš takový metabolismus, že funguješ podle příruček na hubnutí, ale pozor, i to může být jen do času - viz moje kolegyně, celý život 50kg i s postelí, ale po přechodu skoro nejí a hladoví, jen aby to tak zůstalo. Vypadávají jí vlasy, zuby, no nevím, to jsem radši tlustá. Noc není tak snadné, jak se z tvého pohledu může zdát. Proto mě celkem baví ty "hubeňourské soudy" - fakt vám nepřeju, aby se to u vás změnilo.