Přidat odpověď
mě aktuálně chybí akorát spánek, jinak svoje děti mám moc ráda a jsem s nimi ráda a když náhodou se mi poštěstí, že nemám ani jedno - to se mi stalo snad jen jednou, tak ani nevím co s časem. Nějak už v tom jedu dlouho -nejstarší má 9,5.
Akorát to spaní, spím opravdu málo, mám třetího nespavce... tvoje vstávání 5x je můj sen, nejmladší aktuálně 17m rostou mu zuby, vstáváme tak 10x minimálně.. hrůza.. nespím už 5 let a je to na mě dost znát.. hlavně hrozně startuju, na manžela na děti a pak mě to mrzí.. jinak bych neměnila, děti jsou fajn a je s nima sranda.. jsou hodný a je moc hezký sledovat jejich vývoj a pokroky..
neboj do práce se vrátíš brzo, taky mi to někdy leze, vstávám kolem šesté běžně a dřív jak v deset nechodím spát, k tomu chodím ještě do práce... ale i tak jsem ráda, protože v dnešní době mít tři relativně zdravé děti je zázrak. Jinak nejstaršího jsem taky měla v 21, takže docela brzo na dnešní poměry.. tak mi to tak ani nepřijde.. :D do práce se taky těším, ale myslím, že mi to doma bude chybět, teď až při třetím, se mi doma začalo líbit
Předchozí