| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hani,tak to nas...,takové dražší,vlastně značkové věci a stejněje po nich prd prd...U nás si Štěpán vysněnou pistol rozsedl za půlhodiny a u jeřábu chyběl díl....Ondra je puboš,tak všechny dárky tak jako odkejval...Loni se radovali hrozně moc a letos mám pocit,že jsou mírně ..ehm..rozežraní???

Nejlepší zápich byl,když jsme byli dát na Štědrý den zvířátkům do lesa,trošku! jsme se zamotali,a když jsme skoro za tmy konečně vylezli z lesa tak Štěpánek sepnul ruce k nebi a vyřvával:,,Děkuju,Ježíšku!"....byli jsme rádi,že jsme v šest večeřeli(jindy začínáme aspoň o hoďku dřív).

Jinak Štěpánek trochu srajdí-nevím z čeho,celkem nikde nebyl,téměř nejí,hubený je jak koza :-( a jediný ,který to u nás nepotřebuje se s prominutím ,,vysírá z podoby".

Práce: Byla jsem pět týdnů na zkušené v nové práci,mám si jít pro smlouvu za 14 dní...Práce mě tam nebaví,jsem špinavá a zmrzlá....Dělám kalkulace cen,ale jsem hodně ve výrobě a na place,neboť je to práce s kameny,pomníky, kontroluju co chlapi udělali,co se má naložit,kde co je....Penízky tomu neodpovídali,je to na dojíždění-hodně projedu,se Štěpánem a školkou náročné,ale lidi tam dobrý -krásně mě vzali-většinou chlapi,kterým tak trochu ,,velím"-stráááášně jsem se jich bála,jednání slušné,na vánoce jsem odcházela s bohatým prezentem,byla jsem pozvaná i na besídku...ale zkrátím to -děsně jsem to odmarodila/tu zimu-když stojíte venku na místě.něco kontrolujete v inverzi-žádné teplé oblečení Vás bez pohybu neochrání/-spodek,močák a nachlazení....Holky,šlápla jsem úplně vedle :-( ....No nic, s majitelem jsem si plácla,že po Novém roce nastoupím-nic jiného nemám, i když je to víc mínus než plus,a vím,že bych se stejně poohlížela jinde...No a manžel přišel s tím,že jim mění provoz,že půjdou na tři směny v práci!-což jsem v pr...protože nikoho za zadkem nemám,kdo by mi dal kluka do školky(ze školky mi za úplatu pomáhá kamarádka),a od Nového roku má v práci přísný zákaz jakéhokoli přehazování směn-do teď to šlo...Takže jsem nahraná....protože fakticky teď můžu dopráce jen na ráno,bez dojíždění,protože to nikam jinam nedám...gggrrrr.Začínám si slušně zoufat....Holky ,holky....no zas jsem si vylila srdíčko-a zas to nějak snad půjde...

Vánoce máme za námi...tak Šťastný vstup do nového roku,pevné zdraví Vám i celým Vašim rodinkám,pohodovou stálou a bavící a aspoň přiměřeně slušně ohodnocenou práci všem nemateřskodovolenkujícím...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.