Ještě chci dodat, že se to fakt už nedalo, chtělo dumlat prso celou noc, jak jsem se pohla a vypadlo, začalo ječet. Byla jsem celá rozbolavělá, jak mě nutilo celou noc spát v jedné strnulé pozici. Bez řevu se to noční odstavování bohužel neobešlo. Druhé dítě kojím normálně i v noci, ale to nevyžaduje permanentně dumlat prso, tak mě to neobtěžuje. Nejsem příznicem nějakého "vyřvávání", ale nejdůležitější pro malé dítě je zdravá matka, že. Tak jsem to prostě udělala. Dítěti se potom nechce prudit jenom kvůli vodě a od roka přes noc už jíst nepotřebuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.