Nevzala bych jí ho. Nedávno jsem našla jakési starší vydání časopisu pro matky a zaujal mě článek o tom, jak odnaučit dítě od dudlíku. Tak jsem se s chutí začetla, moje má taky dudla jenom na spaní. A dočetla jsem se, že dvouleté dítě by už nemělo mít dudlíka přes den, pokud vyžaduje, tak pouze na spaní a časem třeba nějak společně se s dudlíkem rozloučit - hodit kačenkám, dát popelářům. Takže i v tomto moudrém časopise to nehrotili, proč bych tedy měla já? Příští zimu třeba dcera dudlík kačenkám hodí, mohla by z toho už mít rozum.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.