To s tou advokátkou je divný, taky bych z ní nebyla nadšená. Škoda žes toho opraváře neobjednala (a nezaplatila rovnou zálohu), takhle zase budeš závislá na tom jestli ten tvůj (dle popisu slibotechna) udělá tu opravu. Nebo ty peníze dát do banky na účet vedený na syna, dispoziční právo bys měla ty. Ale jak jsem pochopila pán domu už je zpátky a hraje si svou obvyklou písničku "já nic".... No, i když se to snažíš ve svých příspěvcích obhájit proč jednáš tak a ne jinak, z tvého omlouvání jeho jednání se mi zdá, že má nad tebou hodně navrch a ty mu v tom vycházíš hodně vstříc...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.