Evžíčku to mě moc zajímá, už jsem o tom slyšela. Právě čekáme už 3 měsíc na vyšetření na foniatrii. Chodíme půl roku na logopedii a od psycholožky máme z podzimu diagnostikovanou vývojovou dysfázi řeči a ADHD - problémy se soustředěním. Příští týden nás čeká neurologické vyšetření EEG. Jak se dá dostat do toho logopedického stacionáře? Už jsem o tom cosi slyšela. Já teď bydlíme za Prahou, ale na měsíc by to bylo fajn to zkusit. Máme problém i se školkou. Přestěhovali jsme se a školky jsou plné a tak vozím dceru 20 km do školky aspoň, aby mohla chodit 3 x týdně. Ale i to na konci března padne, protože holčička se kterou tam jezdí a podílíme se na nákladech s jejími rodiči bude přijata u nás do školky, kde se pár míst uvolní malou rekonstrukcí. Bohužel mi tím, že jsme tu minulý rok nebyli na zápise asi budeme mít smůlu. Můžeš mi o tom něco víc napsat? Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.