Přidat odpověď
Ahojky Hani,
práce se nedaří:-(,aktivní jsem myslím dost,už jsem vzala i místní katalog firem,a napsala ,kam to trochu šlo.....a nííííc... :-(( Dnes se tu objevila nabídka na doplňování drogerie v Kauflandu už jsem i zaváhala,zda tam nejít...ale ne,ještě vydržím..s penězma to zatím jakž takž jde.....Jak vlezu do supermarketu,tak už se v životě nikam líp neupíchnu...(v pondělí bych mohla nastoupit do těch Letovic,ale manžel od tohoto týdne najel na tři směny,takže to nejde).
Už fakt nevím,kde se poptat...
Určitě koupit batoh.Je s ním lepší manipulace než s aktovkou-ta má takový ten ,,překlop" se zavíráním,špatně se tam dávají věci. Batoh zásadně s prostorem na pití mimo hlavní kapsy! Jinak všichni básní o TOpgalu,já s ním až tak spokojená nebyla.První reklamace druhý den školy,další asi za půl roku/špatný jezdec na zipu, a špatně-málo zapravený jiný zip,který se prostě vyrval,protože neměl za co držet./ Materiál na batohu se brzy ošudlal a reflexní proužky brzy oloupaly,ale to bych přešla/.Nějak přežl tři roky...když si vezmu kolik je prázdnin,dva měsíce na reklamaci,zas táááák nošený nebyl...
Předchozí