| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já mám děti tři - nejstarší 9,5 chodí do školy, holčička za dva týdny 5, chodí do školky a doma mi zůstává batole 1,5 roku.
doma je šílenej, když nemůžu se mu věnovat, je to conan ničitel, bordelitel, zlobitel a pokušitel.. je to prostě uličník se vším všudy, nejhorší je, když jsme doma zavřený nemocný.

mám to štěstí, že se před dvěma rokama sem přistěhovala kamarádka z dětství naproti do baráku a má taky tři děti, nejmladší je o 4měsíce mladší než můj nejmladší, hodně se navštěvujeme a každý den, když to jde chodíme prostě courat na dvě hodiny do kočáru.

takže ráno vstanu, vyprovodím nejstaršího a anchystám prostřední, nejstarší jde do školy, malou odveze manžel do školky, já trochu poklidím, rozvařím oběd, vyřídím emaily a jdu kolem 9 ven s kamarádkou, případně k ní ještě jdem na kafčo, nebo ona sem, kluci si chvíli pohrajou a pak se couráme po městě, vyřídíme poštu, nákupy, přijdem domů, dovaříme, nakojíme, přebalíme a valíme po prostřední do školky, chodí po o, po cestě vyzvedneme i nejsraršího, pak domů, úkoly, kroužky, já chodím do práce.. když to vyjde chodí sem ještě děti od kamarádky.. od sousedky nebo naše k nim.

centrum tu žádné nemáme - teď chceme zkusit cvíčo s dětmi jednou týdně - ale náš malej má od včera antb, má zápal plic.. tak z toho asi chvíli nic nebude a bazén máme rozbombardovanej, opravují a vylepšují nám ho. tak pak se těšíme, že budem chodit na bazén. ale už bude brzo jaro, tak budem chodit na hřiště, aspoň máme hezké mezi baráky, oplocené, písek, prolézačky, klouzačka.. tak to bude určitě lepší, já jsem taky děsně nerada zavřená s malým doma.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.