Gerberko a Ivčo - moc vás zdravím holky,
Vím, že máte zase starosti s Bédíkem a Kájíkem. U nás u Eli zase začíná rýma a v noci děsně chrápe. Ona je to asi opravdu ta mandle, ale když já se šíleně bojím toho vyšetření
.
Eli teď usnula, protože ráno strašila od 6 hodin, jinak vstává až v 7.30. Ještě nemáme hotové ani úkoly.
Gerberko, neboj, ten Sumetrolim je prý obdoba Biseptolu a určitě Bédíkovi zabere. Vzpomínáš, jak jsem tady nešťastná psala, že Eli dostala na ten začínající zápal plic Biseptol? Pomohlo jí to, a přitom jsem se tak obávala, jestli je dost silný. Také se nesmí u toho Sumetrolimu kyselé? Já ten Sumetrolim neznám, my dostaly vždycky Biseptol. Je v tom nějaký velký rozdíl? A jak je Bédíkovi teď?
Ivčo, Kájíka je mi taky strašně líto. Všimla jsem si z tvých příspěvků, že hodně trpí na horečky. Naše Eli taky. Ta horečkuje i u obyčejné rýmy. TeĎ mám doma v lednici Bendovy kapky, co dostala Šári, tak jí tam kapu, aby se jí to nerozjelo. Ono jí ty nudle hned "spadnou" na průdušky a je malér hned.
Holky, víte o čem přemýšlím? O koupi toho inhalačního přístroje na Vincentku. Prý je to výborný. Ale stojí to kolem 4 tisíc, prý to může napsat i doktor. Zkusím se poptat naší doktorky. Snad to ty dýchací cesty nějak potáhne ochranným filmem, protože ta Vincentka je silně mineralizovaná a léčivá. Možná, že by při nějakém dalším začínajícím kašli ten přístroj - ta inhalace pomohla. Vůbec s tím nemám zkušenosti, ale na internetu si to dost chválí. Dokonce i nějaký sportovec si po závodech "dýchal" z kapesního přenosného přístroje a moc si to pochvaloval. Má prý astma a tohle vozí všude s sebou.
Vincentku mají v každé lékárně, já nad tím vážně uvažuju. U nás ty průdušky jsou taky katastrofa.
Holky, zase napište.