| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holka, to mas tezky. Moje deti zas maji dojem, ze nemam zajem. Ja k nim jdu, jen kdyz mne vyslovne pozvou. Deti pohlidam, jen kdyz mne vyslovne pozadaji, a to s radosti. Kdyz vidim kupu vypraneho pradla, zeptam se, jestli to muzu slozit (Nezehlim). Jestli muzu umejt nadobi. Zeptam se, jestli s detmi muzu ven. Jestli dite muzu zvednout. Jestli dite muzu nakrmit. atd atd atd. Je to jejich domov, at si to delaji, jak chteji. Ovsem kdyz jsou doma u mne, delam to po svym. Na deti jim nesaham, nic nekomentuju, ale v kuchyni jsem kral - vydrzim i poznamky, ze kdybych nemusela vsecko mit po mym, nemusela bych bejt tak ustvana (=nastvana). To maj od byv. manzela, ten aby nic nemusel, halasil, ze vse musi byt po mem.
On se clovek nezavdeci, at dela, co dela. Rikam si, jestli mne nepovazujou za takovou babicku, co ma svoje zajmy a na rodinu kasle.
Generace spolu nemaji zit, dneska je jina doba, mladi jsou ve stresu, my to delaly jinak, a musime proste opustit scenu vcas. A to neni nijak jednoduche!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.