| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hanko,
je to hodně o prioritách, pro mě by z toho, co píšeš a s mými zkušenostmi s vlastními dětmi, nebyl důvod k odkladu žádný ~;). Ale už jsem se alespoň posunula tak dalek, že jsem schopná uznat, že pro někoho to důvody jsou a je to jeho věc ~;). Cítím akorát pořebu v takových případech varovat ohledně té přezrálosti, protože si myslím, že se o tom mluví a tedy i ví méně, než by se vědět mělo....a ohledně toho, jaký vliv mají takové důvody na ostatní děti, pokud se takových dětí sejde víc....
Ale rozhodnutí jako takové je opravdu věcí rodičů...

Jinak mi tvoje dcerka hodně připomíná tu moji nejstarší, takže ne že bych tě chtěla strašit, ale podle mě se to za rok o moc nezmění, půjde spíš o povahu ~;). Fakt, znám to i s tím vstáváním a útěkům od povinnosti k hraní nebo k jiné, v tu chvíli méně důležité povinnosti (jde třeba radši vařit, než aby udělala úkol ~;) ), scénami, když se něco nedaří nebo když se něco musí.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.