Viděla jsem spadnout 2měsíční dítě z asi 1,5m , matka nesla toto dítě v autosedačce kde ho nezapla a dítko se převrátilo a spadlo hlavičkou na beton. Bylo to příšerné ,a i když se díěti nic nestalo(je z něj už 14 letý hošan) zdálo se mi o tom ještě týden. VVidět to a jen číst nebo slyšet je opravdu rozdíl Myslím ,že holčička bude v pořádku Nejspíš otřes mozku a zlomený nosík Držím palečky Mimochodem ,snad pokaždé ,když jsem měla děti a někde jsem se zakecala ,některé dítko si něco udělalo ,byť jen odřené koleno. Už nevykecávám ,pokud opravdu nemám o děti postaráno
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.