Zzeno, on tak taky nesedl vzorne. Tim ze to maji ve skole a taky ne casto. Tak to nasetesti staci,jako nejvyssi forma trestu. Obcas jsem ho tam vracela treba 10x nez tech 5 spis 3 minuty vydrzel. Pak jsem si v klidu popvidali proc a co a sli delat spolu neco hezkeho.. Ale na to prerusit jeho vzpupnost a moji nasranost to funguje.. prijde mi to lepsi nez, aby mi "vytekly" nervy a placla mu jednu to se pak citim provinile a on se zlobi na mne a podstate ten neakceptuje, jako trest, ale jako moje selhani..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.