Přidat odpověď
to je mi líto že musíte mít zážitky z nemocnice... mám stejně starou dceru, teď má zrovna neštovice - sice nic vážného ale taky je v pozici "maroda", tak si to umím představit (manžel bohužel dlouhodobě pryč, přijet nemůže, jedna babička si to zorganizuje a kdyby trakaře padaly přijede - i kvůli dítku aby se nenudilo, i kvůli druhému aby ho event. vyvětrala venku, i vlastně kvůli mě abych si mohla dojet na nákup apod., druhá se tak nehoní).
někdo je holt "velká huba" - tj. dle slov by udělal co může, dle skutků - minimum. Pamatuju si, jak moje máma byla kdysi (před asi 20ti lety) naštvaná na babičku, že nebyla schopná za mnou dojet do nemocnice (kde jsem ležela 2 týdny) ačkoli babička byla v důchodu a pohyblivá a tak všechno, a máma musela z práce se nechat hodit do města, sednout na autobus a jet do druhýho města aby mě mohla navštívit.... Přitom jinak s babičkou máme vztahy fajn, jen to tenkrát taky "okecávala" a než se rozhoupala, byla jsem z nemocnice doma. Dneska je máma ta, která se nehoní.
Předchozí