V pondělí tam přijali malého kloučka, který každé návštěvě a sestře neustále opakoval, že chce maminku a že chce domů. byl tam sám, potřeboval sestru skoro furt, vylézal s postýlky, odcházel z pokoje jak ho napadlo. Chvíli jsem si s ním hrála, ale bylo mi smutno, že tam nikoho nemá - byl určitě čerstvě tříletý. Na druhou stranu se sestry k němu chovali moc pěkně a dodalo mi to klid, že kdybych nemohla, tak se někdo apoň trochu postará.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.