Mileno:Zajimave je ze takhle jsem nerodila jedina v Podoli a tolika siti nebylo treba u nikoho jineho.NEbylo tam jedine zeny,kterou jsem tam poznala,ktera by si stezovala na prubeh porodu.Ja jsem mela skvelou asistentku,NIKDO mne tam do niceho nenutil a netlacil.Tuto polohu jsem zvolila uz sama,kdyz jsem dorazila na sal bylo 18.00 a v 18.37 jsem porodila.Byly velmi ochotne a mile.Rany po porodu mne zasily a dnes uz o nich ani nevim,ale i kdyby za to zdravi a zivot ditete to stalo.Kdybych byla rodila doma,treba by to tak dobre nedopadlo
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.