Taky jsem slyšela dva naprosto protichůdné názory. Vybrala jsem si u obou dětí odsávání. A oba (dcera 5 a půl a syn 2 a půl roku) při silné husté rýmě sami přijdou a chtějí odsát přes Ariannu BabyVac, jsou na odsávání zvyklí od první rýmy. Ani jeden z nich neměl dosud zánět středouší.
Jen co čtu v jednom z příspěvků výše o popotahování a polykání hlenu, tak se mi navaluje... Jako malá jsem trpívala na rýmu a záněty průdušek a často jsem ze zahlenění zvracela. Dcera na přítomnost hlenu stékajícího do žaludku reaguje stejně, takže odsávání a smrkání je pro nás i z tohoto důvodu příjemnější volba. Pokud je skutečně zdravější vtáhnout dovnitř a pak vykašlat a vyplivnout, pak lidem, kteří to umějí, závidím. Já to nesnáším byť i jen zaslechnout, zvedá se mi i z toho zvuku žaludek, a sama to nedokážu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.