angrešte, u šunky se botulismu asi bát nemusíš, jednou psala Cimbur, že ty botulotoxiny vznikají bez přístupu vzduchu, takže v zavařeninách a konzervách. A navíc nesnáší kyselé prostředí. Takže může být ze zeleniny ve slaném nálevu např., nemusí být jen z masa. Z té šunky spíš hrozí jiné problémy, pokud ji nestihneš dost rychle zkonzumovat. U nás se vařením šunky neušetří, protože jí sežereme moc, kupujeme jen max. 1/4 množství než sežereme, když je domácí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.