Přidat odpověď
Klíčnice, řeším úplně to stejné jako ty, akorát s tím rozdílem, že už mám holčičku v 1. třídě. V září zápal plic (mykoplazmata), měla ho vlastně od srpna, křesala se mi z toho 6 neděl!!!! Pak v listopadu zas náběh na zápal plic, zase antibiotika, teď zas týden doma, včera byla poprvé ve škole, týden jsem ji doma kurýrovala vším možným i nemožným (antibiotické kapky do nosu, Sinupret, Bronchipret, laktobacily-protože chytla i výtok z té zelené rýmy, prý to koluje v těle a může se to u holek usadit i ve spodku, tak jsem volala svýmu doktorovi na gyn., dal mi pro ni mas Macmiror, tak máme ještě k tomu takovouhle polízanici). Včera jsem s ní byla u naší doktorky na středisku, říkala mi, abych jí už do toho nosu nic nestříkala, že má naběhlé nosní sliznice (dovolila mi jen mořskou vodu). Rýma zase začíná zelenat a já už z toho kolabuju.
Nosní mandli má, byla jsem s ní na vyšetření, ale doktorka na ORL jí prstem zkontrolovala mandli a řekla mi: "Mandle tam je, teď záleží na Vás, jestli ji to chcete dát ven nebo ne".
Rozhodla jsem se, že ještě počkám.
Byly jsme na imunologii a plicním, dělali jí podrobné krevní testy, sníženou imunitu nemá, léky jako např. Bronchovaxom nebo Ribomunyl nám nedali, tak už nevím, co dál.
Malá je v 1. třídě, od září půlku vyučování zameškala, všechno doháníme doma. Každá rýma u nás znamená - horečka 38 i víc, totálně neprůchodný nos, zelené nudle a noce hrůzy - nemůže se pořádně nadechnout nosem, chrápe..... Už si nevím rady.
Předchozí