| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

~R^~R^
taky hlasuju pro Bioparox.
Vyzkoušela jsem ho na synkovi s úspěchem cca ve 4 letech a od té doby na něj nedám dopustit. Pamycon už mu na rýmy nezabíral, Bioparox zatím zabral vždycky.
Pokud mu tu žlutozelenou rýmu nechám bez léčby, skončí vždycky na celkových ATB buď s angínou, nebo se zápalem plic - 2x jsem za jeho život zkoušela a takhle to dopadlo, event. se mu rozjede laryngitida, což je další chuťárnička.
Jeho imunita si s tímhle hnusem prostě neporadí. Takže fakt už neexperimentuju a bioparoxim.~l~

Momentálně má od této soboty večer rýmu, říkala jsem si, že uvidím a zatím stříkat nebudu, protože smrkal pěkně, ale v neděli začal kašlat a rýma začala mít žlutozelenou barvu, takže jsem neváhala a opět stříkám Bioparox + mu udržuju průchodný nos Nasivinem. Hned ten první den přestal kašlat a teď už jen smrká. Celkově je mu fajn - je čilý až moc, teplotu nemá...
Počítám že do konce týdne bude úplně o.k. a bez následků~g~ a v pondělí pošupajdí do školky~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.