Br, nejsem velkorysá - tedy v tomto ohledu ani málo. Proč bych měla?
Do vztahu můj muž nevstoupil ani pod pohrůžkou, ani jsem ho nelapala na hezké řeči, takže zcela dobrovolně a s plným vědomím, co to obnáší. Můj manžel má v tomto ohledu stejně postavené hodnoty, takže takový podraz ani nepředpokládám, nicméně dožadovat se poté tolerance, zřejmě způsobím tajfun.
Kdyby se tu vyklubalo dítko z nějakého vztahu za dob mladické nerozvážnosti a bylo by třeba se o něj postarat, udělám to a to dítě přijmu jako vlastní, ale podrazy NEberu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.